03.01.2018  |  EL  |  Branchen

Bravida køber jysk el-installationsvirksomhed

Bravida Danmark har købt en af Viborgs største el-installationsvirksomheder, Electric Viborg. Med købet konsoliderer Bravida sig i Viborg-området, hvor installationsvirksomheden har gang i adskillige opgaver.

Hos Bravida Danmark er man allerede involveret i en række store projekter i og omkring Viborg. Nu konsoliderer virksomheden sig imidlertid yderligere i området med opkøbet af Electric Viborg.

Med opkøbet overtager Bravida en virksomhed, der med hovedvægt på serviceopgaver inden for elinstallation, tyveri- og brandalarmering, har haft positiv vækst i både 2016 og 2017.

Bag salget af Electric Viborg står de tre tidligere ejere Bent Svane, datteren Helle Svane samt afdelingsleder Lars Hansen.

I en pressemeddelelse fortæller Bent Svane, at man hos Electric Viborg oprindeligt havde planlagt et generationsskifte i form af Lars og Helle som kommende ejere, men af hensyn til familien og en i forvejen travl hverdag var man nødt til at ændre overdragelsen til et salg.

Læs også: Bravida overtager installationsaktiviteterne i Sensa

Og det er noget, man er glade for hos Bravida, der samtidig oplyser, at man beholder Electric Viborgs i alt 30 medarbejdere:

”Jeg er glad for, at vi nu kan byde Electric Viborgs medarbejdere velkommen i Bravida. Viborg-området er i kraftig vækst, vi er i fuld gang med diverse store projekter hos en række kunder, og det er vores ønske efterfølgende at fortsætte med den tekniske service hos disse”, siger Klaus Villefrance, der er regionsdirektør i Bravidas Region Nord.

Lars Hansen fortsætter som afdelingsleder med ansvar for alle aktiviteter i afdelingen hjulpet af Bent Svane, der på nedsat tid fortsætter i yderligere to år. Helle Svane går på barsel i starten af 2018.

- EL

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere