03.01.2018  |  EL  |  Branchen

Bravida køber jysk el-installationsvirksomhed

Bravida Danmark har købt en af Viborgs største el-installationsvirksomheder, Electric Viborg. Med købet konsoliderer Bravida sig i Viborg-området, hvor installationsvirksomheden har gang i adskillige opgaver.

Hos Bravida Danmark er man allerede involveret i en række store projekter i og omkring Viborg. Nu konsoliderer virksomheden sig imidlertid yderligere i området med opkøbet af Electric Viborg.

Med opkøbet overtager Bravida en virksomhed, der med hovedvægt på serviceopgaver inden for elinstallation, tyveri- og brandalarmering, har haft positiv vækst i både 2016 og 2017.

Bag salget af Electric Viborg står de tre tidligere ejere Bent Svane, datteren Helle Svane samt afdelingsleder Lars Hansen.

I en pressemeddelelse fortæller Bent Svane, at man hos Electric Viborg oprindeligt havde planlagt et generationsskifte i form af Lars og Helle som kommende ejere, men af hensyn til familien og en i forvejen travl hverdag var man nødt til at ændre overdragelsen til et salg.

Læs også: Bravida overtager installationsaktiviteterne i Sensa

Og det er noget, man er glade for hos Bravida, der samtidig oplyser, at man beholder Electric Viborgs i alt 30 medarbejdere:

”Jeg er glad for, at vi nu kan byde Electric Viborgs medarbejdere velkommen i Bravida. Viborg-området er i kraftig vækst, vi er i fuld gang med diverse store projekter hos en række kunder, og det er vores ønske efterfølgende at fortsætte med den tekniske service hos disse”, siger Klaus Villefrance, der er regionsdirektør i Bravidas Region Nord.

Lars Hansen fortsætter som afdelingsleder med ansvar for alle aktiviteter i afdelingen hjulpet af Bent Svane, der på nedsat tid fortsætter i yderligere to år. Helle Svane går på barsel i starten af 2018.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere