30.11.2021  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Bravida køber op i Horsens

Bravida Danmark A/S har indgået aftale om køb af aktiviteterne i ventilationsvirksomheden Rotovent A/S.

Rotovent Med købet af Rotovent A/S styrker Bravida tilstedeværelsen i Horsens og omegn med kompetencer inden komfort- og industriventilation samt varmegenvinding og luftfiltrering.

”Rotovent er i branchen kendt for at have et godt ry og en stærk kundebase, og virksomheden supplerer vores eksisterende aktiviteter i området rigtig godt. Vi ser frem til at opbygge en endnu stærkere forretning og skabe endnu flere fordele for både kunder og medarbejdere”, siger afdelingschef for ventilation i Horsens, Martin Dam.

Rotovent blev stiftet i 1969 og har dermed flere års erfaring inden for installation og service af ventilations- og klimaanlæg.

”Det er vigtigt for os, at virksomheden og arbejdspladserne føres videre, og jeg er overbevist om, at købet vil blive en fordel for de eksisterende kunder i Rotovent, der nu får adgang til Bravidas mange kompetencer og services”, tilføjer Ole Gosvig og Henrik Eriksen, ejere af Rotovent A/S.

Integration af virksomheden over i Bravida Danmark A/S sker den 1. januar 2022, hvilket betyder, at virksomheden indtil videre fortsætter på uændrede vilkår under nuværende navn. Medarbejderne hos Rotovent bliver dermed en del af Bravida Danmarks ventilationsafdeling i Horsens under daglig ledelse af afdelingsleder Kenneth Bach og vil fortsætte med at servicere deres nuværende kunder.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere