19.07.2018

Bravida køber VVS-firmaet P. Hermansen

Bravida Danmark overtager P. Hermansen, der er førende VVS-installations- og servicevirksomhed i Skanderborgområdet.

Bravida Danmark har indgået en aftale om at overtage det Skanderborg-baserede VVS-firma P. Hermansen, som er førende i Skanderborgområdet. Og med en omsætning på godt 55 millioner kroner i regnskabsåret 2016/17 ser det ud til at være en god aftale for Bravida.

”P. Hermansen er en yderst veldrevet og veletableret VVS-virksomhed, som passer rigtig godt til Bravida. Jeg er glad og stolt over, at det er lykkes os at komme til enighed med P. Hermansen, og jeg er sikker på, at aftalen bliver til stor gavn for begge parter”, siger administrerende direktør i Bravida Danmark, Johny Hey.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: De store sygehusbygninger støvsuger markedet for håndværkere 

Også for det indeværende regnskabsår forventes en stigning i både omsætning og indtjening.

Fra familieejet virksomhed til større koncern
P. Hermansen har hidtil været en familieejet virksomhed, men den nu tidligere ejer, Jørgen Hermansen, fortæller, at han i en længere periode har været på udkig efter den rigtig virksomhed til at tage over.

”Vi har i nogen tid været på jagt efter den rette køber, da vi har vurderet, at vores potentiale for vækst og udvikling bedst kan forløses, ved at blive en del af en større koncern. Her er jeg overbevist om, at Bravidas værdisæt og måde at drive forretning på, passer godt til P. Hermansen”, siger han.

Samtlige medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med Jørgen Hermansen som ansvarlig for aktiviteterne. Fusion og integration af virksomheden over i Bravida sker senere i 2018, hvilket i praksis betyder, at virksomheden indtil da forsætter på uændrede vilkår. I den periode vil virksomheden drives under sit nuværende navn.

- JJK og EST

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere