24.05.2021  |  EL  |  El-materiel

Bravida lancerer totalløsning til opladning af elbiler

I takt med elektrificeringen af Bravidas egen bilflåde lanceres nu Bravida Charge. Løsningen skal imødekomme det voksende behov for e-mobilitetsløsninger til både erhvervskunder og privatpersoner.

Bravida Charge er Bravidas egenudviklede totalløsning inden for opladning af elbiler, der inkluderer ladestander, installation, support, administration og afregning af strøm, styret via en app.

”Bravida Charge er et initiativ, der er helt i tråd med i Bravidas langsigtede strategi om at reducere både egne og kundernes klimaaftryk. Ved at tilbyde vores kunder en komplet løsning inden for opladning og administration gør vi det nemmere at vælge fossilfrit”, siger Johnny Hey, administrerende direktør for Bravida Danmark.

I 2025 skal minimum 30 procent af Bravidas servicebiler på koncernniveau være fossilfrie, og for at imødekomme det voksende behov for elektrisk opladning implementeres Bravida Charge gradvist på alle Bravidas kontorer. Et naturligt næste skridt er at gøre løsningen tilgængelig for Bravidas kunder.

Lanceringen sker først i Sverige og Danmark. Bravida Charge kan downloades via App Store til Android og iOS.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere