27.11.2017  |  EL  |  Branchen

Bravida overtager installationsaktiviteterne i Sensa

Bravida overtager installationsaktiviteterne i Sensa, og de to virksomheder indgår samtidig en strategisk samarbejdsaftale om fremtidigt samarbejde inden for bl.a. IoT-teknologi.

Bravida Danmark har pr. dags dato indgået en strategisk samarbejdsaftale med teknologivirksomheden Sensa og overtager i den forbindelse virksomhedens installationsaktiviteter, der omfatter driftsaktiviteter og otte medarbejdere, svarende til en omsætning på omkring ni millioner kroner.

Medarbejderne er primært teknikere med specialkompetencer inden for KNX og Internet-of-Things (IoT), og de bliver fremover tilknyttet Bravidas Region Øst i Brøndby.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Hos Sensa har man ønsket at afhænde installationsaktiviteterne til en passende virksomhed, da aktiviteterne ikke vil være en del af Sensas fremtidige kerneydelser.

Til daglig beskæftiger Sensa sig blandt andet med KNX og IoT og har kompetencer inden for en bred vifte af specialiserede, digitale løsninger som netværk, datacenter, collaboration, sikkerhed og hosting.

Læs også: Ny Bravida direktør kender forretningen indefra

Vil udnytte respektive kompetencer
Som en del af overtagelsen etablerer de to virksomheder en partnerskabsaftale, der skal sikre en fremtidig god udnyttelse af de respektive kompetencer:

”For Bravida er overtagelsen af installationsaktiviteterne i Sensa et skridt op ad den teknologiske kompetencestige. De medarbejdere, der nu bliver en del Bravida har specialistkompetencer inden for KNX og IoT. Det er teknologier, som vi arbejder mere og mere med i installationsbranchen, efterhånden som installationerne bliver mere intelligente og komplicerede”, siger direktør i Region Øst Søren Frahm.

CEO Thomas Skovby fra Sensa tilføjer:

”For Sensa har det været vigtigt, at vi fremadrettet har den rette samarbejdspartner med den fornødne størrelse og de rette kompetencer, så vi i fællesskab kan tilbyde vores kunder fremtidens løsninger inden for netværk og IoT. Med den nye aftale får vi styrket vores fokus på netværk og IoT-løsninger, og samtidig får vi en stærk landsdækkende partner, der kan hjælpe Sensa med at nå bredere ud.”

Bravidas overtagelse af installationsaktiviteterne i Sensa træder i kraft pr. 27 november 2017.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere