22.08.2018  |  EL  |  Byggeri

Bravida skal stå for teknikken i nyt lufthavnshotel

Bravida Danmark har underskrevet en aftale med den nordiske entreprenør Hent om den komplette teknikpakke på det kommende Comfort Copenhagen Airport Hotel i Københavns Lufthavn.

Bravida har indgået i alt tre kontrakter, som omfatter el, VVS, ventilation, sprinkler, køl, CTS og brandsikring. Den samlede ordresum beløber sig til et tre-cifret millionbeløb.

Projektet omfatter blandt andet 605 værelser og 2.500 m2 konferencesal. Hotellet bliver på 12 etager og får et samlet areal på cirka 39.000 m2 inklusiv to etager p-kælder.

Comfort Copenhagen Airport Hotel skal efter planen tages i brug i 2020. I løbet af projektet forventer Bravida at beskæftige omkring 30-50 personer på byggeriet.

”Vi har været i dialog med Hent i gennem længere tid, og det har været en rigtig god og konstruktiv proces. Det er med stor glæde, at vi nu har underskrevet en aftale, og jeg ser frem imod, at vi for alvor kan komme i gang med leverancen i begyndelsen af 2019”, fortæller Søren Raun Frahm, som er regionsdirektør i Bravida Danmarks Region Øst.

Også hos entreprenøren Hent er der tilfredshed med den indgåede aftale:

”Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Bravida og de forskellige afdelinger, der er involveret i projektet. Jeg er meget tilfreds med, at vi har fået landet en samlet teknisk aftale med Bravida”, siger afdelingsleder i Hent Jimmy Quist.

Erfaring med hotelbyggeri
Det er ikke uvant for Bravida Danmark at beskæftige sig med hotelbyggeri. Teknikentreprenøren står blandt andet for den omfattende tekniske entreprise på det nye fire-stjernede konference- og forretningshotel Alsik i Sønderborg, der efter planen skal åbne i 2019.

Comfort Copenhagen Airport Hotel bliver en del af den nordiske hotelkoncern Nordic Choice Hotels og bliver en del af Comfort Hotel-kæden. Det er Strawberry Brother, der er bygherre på projektet. Hotellet vil blive bygget på Ellehammersvej ved siden af det nuværende Clarion hotel.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere