14.02.2018  |  VVS  |  Byggeri

Bravida vinder kæmpe VVS-ordre på hospital

Bravida Danmark skal stå for VVS-arbejdet på en række etaper af det nye universitetshospital i Aalborg. Opgaven har en ordresum på 106 millioner kroner.

Til april påbegynder Bravida Danmark arbejdet på en stor VVS-opgave, hvor installationsvirksomheden skal stå for VVS-arbejdet på flere etaper af det nye universitetshospital i Aalborg.

Ordresummen lyder på 106 millioner kroner, og arbejdet, der i alt omfatter 100.000 m2, forventes afsluttet i første kvartal af 2020. Bravida forventer at beskæftige 25-30 montører og fem-seks funktionærer på byggeriet i perioden.   

Det nye universitetshospital skal samle de fleste af de funktioner, som i dag findes på det nuværende universitetshospital. Byggeriet blev påbegyndt i efteråret 2013 og i august 2015 begyndte byggeriet af råhuset. Det samlede byggeri bliver på 170.000 m2 og vil rumme 581 sengepladser.  

”Vi har efterhånden opbygget stor erfaring og kompetencer, når det gælder hospitalsbyggerier, blandt andet fra Det Nye Universitetshospital i Aarhus og fra Det Nye Hospital i Vest DNV Gødstrup, hvor vi er i fuld gang på en række forskellige fag. Dermed er vi godt rustet til opgaven”, siger Klaus Villefrance, regionsdirektør i Bravida Danmark Region Nord.

Læs mere om byggeriet af Nyt Aalborg Universitetshospital

- JKK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere