26.07.2022  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Bravida vinder serviceaftale på Sygehus Sønderjylland

Bravida skal de næste 4 år stå for service og vedligehold af Sygehus Sønderjylland i Aabenraa. Opgaverne inkluderer årlig lovpligtig service på ABA og ABV-M på sygehusets cirka 80.000 kvadratmeter. Aftalen er en 4-årig kontrakt med mulighed for 2 gange forlængelse á 12 måneders varighed.

De kommende år skal Bravida stå for service af Sygehus Sønderjyllands automatiske brandalarmanlæg (ABA) og automatiske brandventilationsanlæg (ABV-M) på Aabenraa Sygehus. Derudover bliver det også Bravidas opgave at stå for drift og vedligehold, 24/7-vagtordning samt eventuelle ændringer og optimeringer.

Bravida kan trække på erfaringen fra lignende arbejder på andre sygehuse, hvor Bravida også har service på denne slags anlæg:

LÆS OGSÅ: Energistyrelsen varsler mulige problemer med gasforsyningen

”Vi er glade for, at vi har vundet servicekontrakten med Sygehus Sønderjylland og ser meget frem til samarbejdet. Vi er vant til at drifte og vedligeholde ABA- og ABV-anlæg, og så har vi samtidig fået opgaven i et område, hvor vi gerne vil styrke vores position.” siger Dennis Lippert, Serviceleder Fire & Security Vest, Bravida Danmark.

Bravida kommer i kontraktperioden til at have to lokale montører fast tilknyttet opgaven.

Aftalen trådte i kraft i begyndelsen af juni måned.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere