08.10.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Bravida vinder stor infrastrukturordre på det nye supersygehus i Odense

Bravida Danmark har netop underskrevet kontrakt med Region Syddanmark om levering, etablering og drift af den samlede 10kV infrastruktur til det nye supersygehus i Odense (Nyt OUH).

Bravida har indgået kontrakt om etablering og drift af den samlede 10kV infrastruktur i en forbrugsfinansieret model. 

Den samlede 10kV infrastruktur på Nyt OUH har udgangspunkt i et overordnet forsyningsnet med koblingsstation, som også indgår i Bravidas leverance. Koblingsstationen skal forsyne de i alt 35 styks 10 kV transformere, der igen skal levere lavspændingsforsyning til alle bygningsafsnit i det i alt 260.000 kvadratmeter store byggeri, og det hele bindes sammen af fiber-forbindelser for kommunikation og 10 kV kabler.

”Det er en stor og spændende opgave, der ligger foran os, og jeg glæder mig meget over, at det er os, der skal sørge for den samlede infrastruktur på projektet”, siger Ole Høgh, regionsdirektør i Bravida Danmark region Infrastruktur, og påpeger, at de er godt rustet til opgaven.

Flere andre af Bravidas kompetencer kommer derudover i spil i forbindelse med selve byggeriet af koblingsstationen, idet den udover 10 kV koblingsanlægget indeholder køl, ventilation, VVS, elinstallationer, belysningsanlæg, nødbelysningsanlæg, datainstallationer, AIA, ADK, videoovervågning, ABA, BMS samt lynbeskyttelsesanlæg på taget.

Kontrakten indeholder desuden finansiering og efterfølgende drift i en 12,5-årig periode, hvilket udover fuld forsyning i årene blandt andet indebærer regelmæssigt eftersyn og døgnvagt.

Bravida starter projekteringen af forsyningsanlægget i Q4 2021, mens selve etablering af den store infrastrukturopgave påbegyndes til januar og forventes klar til drift i april 2023.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere