24.02.2016  |  EL  |  Branchen

Breaking News: Se videoen med den revolutionerende nye KlarPris her

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har foretaget den største opdatering i KlarPris’ historie. Det betyder, at du nu kan købe ind på en brøkdel af tiden det normalt tager. Derudover hjælper KlarPris dig med at spare yderligere penge på dine indkøb.

Breaking News

Du kan se videoen med den revolutionerende nye KlarPris LIGE HER

Vi har forbedret søgningen kraftigt!

De kunder der har testet den nye version er ikke i tvivl - flere kalder det "branchens hurtigste og mest intelligente søgning".

Du kan prøve KlarPris med branchens måske bedste søgefunktion - helt gratis i 14 dage her 

Relaterede varer
hjælper dig med hurtigt at handle ind til hele installationen. Slut med billedsøgning og gammeldags kategorier. Alt hvad du skal gøre er at holde øje med ikonet til venstre.

Indkøbsassistent
Du behøver ikke længere holde øje med om det kan betale sig at skifte varer ud med alternativer. Vores nye indkøbsassistent analyserer automatisk din indkøbskurv og fortæller dig hvis der er attraktive alternativer der kan sikre dig yderligere besparelse.

Vi vil også meget gerne vise dig rundt i KlarPris mulighederne ved en online demonstration.
Book uforpligtende demo af KlarPris her

Vi håber, at I bliver ligeså begejstret for den nye KlarPris som vi er.

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris samler leverandørerne ét sted, så du får det fulde overblik over markedet. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Få dine leverandører samlet ét sted, så du ikke skal besøge flere hjemmesider, hver gang du handler. Se alt i netto-priser med markedets smarteste indk…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere