Brenntag Nordic A/S

www.brenntag.com/da-dk/

Branche/Sektor:

Køling, Varmeanlæg

Om

Om Brenntag Nordic A/S

Vi er en distributionsvirksomhed indenfor Brenntag Gruppen, som køber, sælger og markedsfører ingredienser og kemikalier til industrikunder i Danmark og omsætter for over 650 mio. DKK. I Danmark er vi 130 kompetente medarbejdere fordelt på 4 lokationer. Vi har salgskontorer i Ballerup og Vejle og lagre/produktionsenheder i K…

Læs mere  

Om

Om Brenntag Nordic A/S

Vi er en distributionsvirksomhed indenfor Brenntag Gruppen, som køber, sælger og markedsfører ingredienser og kemikalier til industrikunder i Danmark og omsætter for over 650 mio. DKK. I Danmark er vi 130 kompetente medarbejdere fordelt på 4 lokationer. Vi har salgskontorer i Ballerup og Vejle og lagre/produktionsenheder i København, Vejle og Høsten. Vores styrke er vores troværdige partnerskab i forhold til kunderne og de værdier, vi skaber hos kunderne via vores salgs-, leverings- og servicesystem under Responsible Care.

Vi betjener kunder indenfor en række brancher og kan tilbyde såvel basisprodukter som specielle produktløsninger, der dækker kundens behov.Vi er kendt for at levere det, vi lover. Vi sætter kvalitet, miljø samt sikkerhed i højsædet, hvilket vi sikrer med en række kvalitets- og miljøstandarder.Vi lever efter vores værdier, som er "Værdiskabelse", "Ansvarlighed", "Samarbejde" og "Lærende".Vi er en virksomhed, der er forandringsvillig, og som løbende tilpasser sig. Vi skaber værdi for vores kunder ved at hjælpe dem med deres udfordringer og give dem succes.


Brenntags målsætning

Hos Brenntag er vi i løbende, intensiv dialog med de behov, vores kunder og leverandører samt deres virksomhed har. Og vi lytter til, hvad der betyder noget for dem. Vi anerkender de udfordringer og muligheder, vores partnere står overfor i dagens stærkt konkurrenceprægede og stadigt mere komplekse markeder. Vi forstår, at vores partnere kræver en virkelig integreret tilgang til kemisk distribution – en tilgang, der er bygget på, at kunder og leverandører arbejder sammen i et vindende partnerskab. En tilgang, der går ud over blot at distribuere kemikalier.


Baseret på Brenntags viden om produkter og applikationer, markeder, brancher, leverandører samt forbrugernes krav og tendenser, udvikler vi og leverer kreative, skræddersyede, banebrydende og bæredygtige løsninger, der hjælper vores kunder og leverandører med at fokusere på deres kerneforretning. Vi tilbyder unikke kanaler til markedet, åbner op for nye muligheder, giver konkurrencemæssige fordele og skaber yderligere vækst. Vores omfattende team af branchededikerede eksperter kombinerer en stærk, global rækkevidde med lokal ekspertise. Med sikkerhed som vores topprioritet tilbyder vi en full-line produktportefølje sammen med best-in-class service på verdensplan.


Distribution af kemikalier og ingredienser er ikke bare en forretning for os. Det er en holdning. Og ambitionen om at skabe reel værdi for vores kunder og leverandører.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere