29.01.2021  |  VENTILATION  |  Indeklima

BREXIT kræver nye løsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu hvor Storbritannien har endeligt forladt EU, er der opstået nye behov.

I samarbejde med en af vores Irske partnere, Harold Engineering, har vi leveret udsugningssystemer til de nye toldinspektions haller hos Irish Ports. De har en række inspektionshaller, som hver har ca. 50 ansatte.

Udsugningssystemerne er installeret for at fjerne farlige udstødningsgasser fra lastbiler, når de inspiceres af tolderne, så disse undgår at blive syge af at gå på arbejde.

Harold Engineering har hidtil leveret udsugningssystemer til 4 sådanne inspektionshaller. Larry Dolan, Area Sales Manager – Dust & Extraction, udtaler: ”Der har været megen negative omtale af BREXIT, men her er det endt positivt med en god forretning for både Harold Engineering og for Geovent.

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere