22.03.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Brug specialisterne – de er til for dig

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Brødrene Dahls nyeste butik på Johann Gutenbergs Vej i Aarhus, er der, inde i butikken, et kompetence-center for Vand og Kloak.

Vand og Kloak kompetence-centret har specialister for Vand- og Kloakområdet siddende. Specialister som bare venter på at dele ud af deres viden og sparre med kunderne omkring produkter, løsninger, etc.

Om valget om at placere et Vand og Kloak kompetence-center i den nye butik, fortæller Flemming Nielsen, Salgsdirektør: ”I en mere og mere kompleks verden, har vi hos Brødrene Dahl oplevet at vores kunder efterspørger en faglig sparring. Vi vil gerne støtte op om vores kunders forretning, og hjælpe dem med at finde de bedst mulige løsninger til deres kunder” Flemming fortsætter: ”Vi oplever også at kunderne har en meget travl arbejdsdag – og i sådan en dag kan det være svært at finde tid til at søge ny faglig viden. Men Vand- og Kloakmestrene skal alligevel forbi vores butik. Derfor er det naturligt at vores kompetence-center findes i butikken. Så kan vi sparre med kunden omkring de bedste løsninger og helt rigtige produkter, netop til hans projekt – når han alligevel kommer forbi butikken.”

På Johann Gutenbergs vej har Vand og Kloakmestrene mulighed for at passe sparringen ind i deres hektiske hverdag, når de alligevel er i butikken. Og samtidig er der mulighed for at få en varm kop frisklavet kaffe i butikken. Og Vand og Kloak kompetence-centret kan faktisk tilbyde endnu mere – her sidder nemlig også specialister indenfor vandmålere. Så der er også rig mulighed for at få ny indsigt i forhold til fjernaflæsningsløsninger, almindelige måleprincipper, mv.

Med butikkens drive-in løsning, som gør at man som kunde kan køre sin bil direkte ind i butikken – på lageret med de allertungeste varer, som skal bruges. Og der kan bilen så læsses direkte med de varer man har brug for til sine opgaver. Her kan man finde rør, brønde, brøndgods og meget andet, så er butikken på vej til at blive den foretrukne i Aarhus området for vand- og kloakmestre.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere