Pernille Knudsen

Kommunikation og markedsføring

Om

I 2016 tiltrådte jeg stillingen som kommunikationsmedarbejder i en af landets største teknikentreprenører - Wicotec Kirkebjerg A/S.

Wicotec Kirkebjerg er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører med over 110…

Læs mere  

Om

I 2016 tiltrådte jeg stillingen som kommunikationsmedarbejder i en af landets største teknikentreprenører - Wicotec Kirkebjerg A/S.

Wicotec Kirkebjerg er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører med over 1100 medarbejdere i afdelinger landet over.

Som ansvarlig for WK's kommunikation og markedsførings aktiviteter, varetager jeg opgaver lige fra annoncering, udarbejdelse af medarbejderhåndbøger, afdelingsnyhedsbreve, arbejdsmiljøkampagner, diverse grafiske opgaver, artikler, drift af WK's hjemmeside, sociale medier, reference og kompetence system, stillingsannoncer m.v. Jeg er tillige redaktør på tilbud, hvor jeg udarbejder de blødeværdier til de tilbud WK byder på. 

Hvis du vil være en del af WK, er du meget velkommen til, at kontakte mig på 3018 3662 eller mail: pbk@wk.dk

Wicotec Kirkebjerg A/S | se profil

ALLE KOMPETENCER UNDER ÉT NAVN Wicotec Kirkebjerg A/…

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere