08.09.2021  |  EL  |  Varme og køling

Brugerne kan nu få fuldt overblik over varmeudgifterne i deres tado° app

Nu forudsiger tado° brugernes udgifter og giver dem mulighed for i realtid at få overblik og fuld kontrol over varmeudgifterne.

Det er slut med ubehagelige overraskelser på den årlige varmeregning. I hvert fald hvis du bruger tado°. De lancerer nemlig første del af deres nye smarte software, der skal give brugerne endnu mere kontrol med deres varmeudgifter. Det nye intuitive værktøj til at forudsige udgifterne giver alle tado°-brugere med et Auto-Assist abonnement mulighed for at overvåge og kontrollere deres varmeudgifter i hjemmet.

Omkostningsprognoser skaber et håndgribeligt overblik over sammenhængen mellem adfærd og udgifter. Det opnås ved at forbinde temperaturen og tado° app-indstillingerne med analoge eller smarte måledata samt ved hjælp fra intelligente realtidsalgoritmer. På den måde kan brugerne løbende have overblik og kontrol over varmeudgifter.

Den nye app-software vil derudover også identificere potentialet for besparelser og give brugerne tips og gode råd til, hvordan man kan få maksimal varmeeffektivitet og dermed reducere varmeudgifterne. Dermed bliver det lettere at spare penge og nedbringe husstandens CO2-udledning.

”Over store dele af Europa er prisen på gas og elektricitet steget til det højeste niveau nogensinde, og det vil boligejere få at mærke denne vinter”, forklarer tado°-medstifter og CPO Christian Deilmann, der derfor påpeger, at den nyeste app-software er til stor hjælp for brugerne.

Den første udgave af den nye feature er tilgængelig for udvalgte brugere i Europa. Der vil i løbet af denne varmesæson komme endnu flere lanceringer.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere