15.01.2021  |  EL  |  El-materiel

Buffermodul med elektrolyt kondensator i stedet for batteri

Indhold fra partner Hvad er dette?

DBUF-serien, fra MEAN WELL, er et DIN skinne buffer modul, som produceres i en 20A og 40A version med udgangsspænding på 24V.

I DBUF-serien, der forhandles af Power Technic, er det tidligere blybatteri erstattet med en vedligeholdelsesfri elektrolyt kondensator der kan lagre energien.

Buffertiden på DBUF20-24 er 350ms ved 22Vdc/20A, og på DBUF40-24 på 250ms ved 22Vdc/40A. DBUF-serien har mulighed for at parallel koble modulerne og derved opnås længere buffertid. Endvidere er det også muligt at vælge mellem kontrolleret buffer på 22Vdc eller dynamisk buffer på Vin-1Vdc.

Både DBUF20-24 og DBUF40-24 er opbygget som et blæserløst design og har en bred arbejdstemperatur fra -25 til 75°C. DBUF-serien har fuld beskyttelse mod kortslutning, overbelastning, høj temperatur samt overspænding. Serien har IEC/ UL62368-1 godkendelse til applikationer inden for industrielle kontrolsystemer, fabriksautomation mv. og leveres med 3 års garanti.

Kontakt Power Technic70 208 210 for mere information eller

Klik på DBUF-20-24 eller DBUF-40-24

Mere fra POWER TECHNIC ApS

POWER TECHNIC ApS

https://www.powertechnic.dk/

Power Technic ApS – En niche distributørFirmaets fokus er teknisk support og levering af strømforsyninger til dansk industri, med udgangspunkt i vores leverandørers brede produktsortiment af strømforsyninger.Grundet vores direkte kontakt med vores leverandører er vi altid i stand til en hurtig tilbagemelding på tekniske spørgsmål samt yde en optimal logistik og prissætning.Eneste autoriseret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere