07.09.2021  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Bushy Park Ironworks

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bushy Park Ironworks begyndte sin rejse tilbage i 1990 med en vision om, at skabe det fineste arkitektoniske jernarbejde i Irland.

De erkendte hurtigt, at visionen ikke kunne realiseres med hammer og ambolt, men også på viden og kompetencer hos de håndværkere, der håndterede dette værktøj. Derfor har de investeret en stor del af deres tid og kræfter i at støtte, pleje og forbedre deres medarbejderes talenter.

Endvidere har de investeret i en opgradering af udsugningssystemet med Geovent ESA-arme i 200 mm diameter for at beskytte deres medarbejdere imod farlig svejserøg.

Systemet blev designet, installeret og idriftsat af vores dygtige partner P&M LEV Specialists.

Projektet har fuldt ud levet op til Bushy Park Ironworks' forventninger.

Hvis du har spørgsmål kontakt os på tlf. 86 64 22 11 eller salg@geovent.dk

Tags: Geovent

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere