Jobopslag

Business Development Manager, District Energy

Frese A/S

www.frese.eu

 • info@frese.dk
 • 58 56 00 00
 • Sorøvej 8, 4200 Slagelse, Danmark
Se profil  
Stilling: Business Development Manager, District Energy
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Region Sjælland
Oprettelses­dato: 09.01.2019
Søg job  

Value selling af unikke energi-optimerings løsninger til fjernvarmeselskaber

Vil du trives med at have et stort ansvar for salg af vores eksisterende ventil program og helt nye IoT applikationer, samt levere værdifuldt input til videreudviklingen af vores ”Fjernbetjent Flow Kontrol as a Service” platform?

Er du god til at lytte? Det vil sige, lytter du aktivt til kundernes ”painpoints” frem for at komme med ”smart i en fart” svar? Og kan du adressere kundernes behov på en konstruktiv løsningsorienteret facon?

Vil du gerne være en del af Frese fokuseret ”District Energy” play i denne nyoprettede stilling med Group Marketing Director Søren Wandy Pedersen som chef?

Vi garanterer, at du ikke 

kommer til at kede dig. Hvad angår IoT satsningen er der indtil videre tale om et udviklingsprojekt af flere IoT applikationer.

Der er dog ikke tale om fugle på taget, for Freses R&D Manager og Group Marketing Director har været på roadtrip hos fjernvarmeselskaber i hele landet.

De har præsenteret løsningen, og interessen er overvældende, og en håndfuld ”Proof of Concept” projekter med danske fjernvarmeselskaber er allerede godt i gang.

De to ledere er nu klar til at overdrage tøjlerne til den nye Business Development Manager, som selvfølgelig får en grundig sidemandsoplæring, før tøjlerne slippes helt.

Potentialet i er stort og det samme er interessen fra fjernvarmeselskaberne. Løsningerne er unikke og der er vitterligt tale om ”disruptive” teknologi med de ”firstmover” fordele det naturligvis giver.

Som Business Development Manager får du ansvar for, at løsningerne bliver solgt og udbredt. Fokus til at starte med vil være på Danmark, og siden hen resten af Norden. Der er hovedsageligt tale om direkte salg dvs. ingen mellemled.

Du har salgserfaring – og du har

 • En uddannelse som ingeniør, tekniker eller tilsvarende
 • Entreprenørånd, da der er tale om ikke blot en eksisterende palette af ventiler men helt nye IoT løsninger rettet mod fjernvarmeselskaber
 • Indgående kendskab til fjernvarmebranchen enten via salg til branchen eller tidligere/nuværende ansættelse i et fjernvarmeselskab.
 • En tillidsskabende udstråling, der samarbejder godt internt om færdig- og videreudvikling samt eksternt hos fjernvarmekunderne
 • Dansk og Engelsk i tale og skrift på plads.
 • Mod på at rejse rundt i Danmark og senere resten af Norden. Du skal forvente 70-80 rejsedage om året

Pssst – lidt om kulturen

 • Du udvikler dig, og du får indflydelse. De gode idéer realiseres og bruges i praksis.
 • Dine kolleger er dygtige, og du inddrages med det samme.
 • Vi er agile!

Du får en konkurrencedygtig løn, bonus, pension, bilordning, firmabetalt mobil telefon, sundhedsforsikring og tilbud om sociale aktiviteter.

Yderligere information & ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte O’Sullivan Consulting, Birgit O’Sullivan på T 5122 1979.

Send venligst CV og ansøgning til birgit@osullivan.dk. Bemærk, at du får retursvar på den mailadresse du sender fra, så benyt din private e-mail. Skriv ”Business Development Manager, District Energy” i emnefeltet.

Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Tags: Frese A/S

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere