Jobopslag

Butikssælger med el-teknisk eller VVS-baggrund til håndværkerbutik i Aarhus

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

 • info@lemu.dk
 • 3314 1414
 • Stationsalleen 40 2730 Herlev
Se profil  
Stilling: Butikssælger med el-teknisk eller VVS-baggrund
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 07.04.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 12.03.2019
Søg job  

Kan du vejlede håndværkere om el eller VVS-produkter, og vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder el, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Salg – vejledning – butiksoptimering

Din arbejdsdag går med, at du:

 • ekspederer vores kunder, der primært er elektrikere og VVS’ere
 • sørger for butiksoptimering og vedligehold af sortimentet
 • udfører salgsfremmende indsatser, husmesser, udstillinger, etc. og er med til at bestemme sortimentsudvalget
 • plukker og pakker ordrer og tager dig af øvrige butiksrelaterede opgaver.

Gode kolleger med stor viden og en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af Danmarks førende stål- og teknikgrossist og træder ind i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og et naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Hertil kommer en succesrig og kapitalstærk koncern.

Er du den rette profil?

 • Vi forestiller os, at du har god erfaring med el- og/eller VVS-tekniske produkter.
 • Du har erfaringen til at vejlede, rådgive og udfordre kunderne med din faglighed, og det er en klar fordel, hvis du har salgserfaring. Det er dog ikke et krav – så længe du har lysten, gåpåmodet og evnerne til at udfylde en salgsrolle.
 • Du er en udadvendt, åben personlighed der sætter service og den gode kundeoplevelse i højsædet.
 • Du har IT-flair, – men vi skal selvfølgelig nok lære dig op i vores systemer.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted, og du tænker i mersalg og er i stand til at yde professionel vejledning. Du er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater. Endelig er du en god kollega, og du har dit gode humør med på arbejde.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte salgschef Kenneth Christensen på mobil: 2913 4101 for yderligere information om jobbet. Vi ønsker kun at modtage ansøgninger online – benyt derfor venligst ansøgningslinket.

Interesseret?

Ser du denne mulighed som det naturlige næste skridt i din karriere, så Send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag via ’Søg stillingen’. Ansøgningsfristen er søndag den 7. april 2019. Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette. Startdato efter aftale, og arbejdsstedet er Tomsagervej 4, 8230 Åbyhøj.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere