20.04.2023  |  VVS  |  Varme og køling

Byd velkommen til METRO Delta - fremtidens grønne varmepumpe

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores nye METRO Delta er fremtidens støjsvage, miljøvenlige og højeffektive varmepumpe. Se vores præsentationsfilm og læs meget mere her.

METRO Delta er en væghængt væske-vand varmepumpe til mindre husstande. Varmepumpen fylder ikke mere end et gasfyr og har en kapacitet på 4,3 kW til at producere varme, varmt vand og køling til hjemmet. 

METRO Delta er dansk produceret, designet til nem installation og kan kombineres med både PVT-paneler på husets tag, jordvarme eller termonet. 

Fordele ved METRO Delta'en: 

  • Udnytter varmeenergi fra væske, fx brine fra et PVT-anlæg på husets tag, til at producere varmt vand, rumvarme og køling til hjemmet, hvilket betyder helt gratis og vedvarende energi.   
     
  • Med et lydeffektniveau på kun 43 dB (hvisken: 40 dB) er METRO Delta meget støjsvag. 
     
  • Har en lav klimabelastning, da den er er drevet af det naturlige kølemiddel R290 (propan). 


Læs mere om vores METRO Delta lige her. 
 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere