05.02.2020  |  EL  |  Byggeri

Byggeweb Projekt Basic til dit projekt – de første 3 mdr. gratis

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med over 13.000 projekter og mere end 400.000 brugere på Byggeweb Projekt er vores projektweb nok markedet mest anvendte projektplatform, og det er ikke uden grund.

Med Byggeweb Projekt Basic får du en nem og effektiv samarbejdsplatform uanset projektets størrelse og kompleksitet. Vores løsninger er naturligvis optimeret ift. IKT-bekendtgørelserne, så du kan føle dig helt tryg.

Vi har samlet en helt enkel og økonomisk yderst favorabel pakke, hvor du får alle de centrale projektweb-funktioner som fx 3D viewer og versionsstyring. Funktioner, som sikrer dig et effektivt projektforløb og samarbejde, og ikke mindst et succesfyldt slutresultat uden misforståelser, fejl og uhensigtsmæssigt dobbeltarbejde. Du får samtidig komplet overblik, fuld dokumentation og en projektweb-løsning, som er skræddersyet til byggebranchens behov.

Få et samlet overblik over features i Byggeweb Projekt Basic her

Bestiller du Byggeweb Projekt Basic til dit projekt, giver vi dig de første 3 måneder gratis. Derefter betaler du kun en fast lav pris på 995 kr./md. uanset entreprisesum. 

Du kan læse mere om bestilling af Byggeweb Projekt og det gode tilbud her.

Følg også RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

Tags: RIB A/S

Mere fra RIB A/S

RIB A/S

www.rib-software.dk

Hos RIB brænder vi for at gøre byggeriet bedre. Vores klare målsætning er at hjælpe byggebranchen med at opføre, overlevere og drive byggerier optimalt og uden fejl.Hvert år koster fejl og forsinkelser i byggeriet milliarder af kroner. Det resulterer i mindre indtjening og forringet produktivitet.Vi ønsker at hjælpe byggeriet til at blive en avanceret branche, hvor digitale værktøjer og integreret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere