04.07.2022  |  EL  |  El-materiel

Bygherren vælger at erstatte anonyme hvide kontakter med Berker kontakter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som ansat i et større arkitektfirma, kender Kennet Skov alt til kreative løsninger, når det gælder større erhvervsbyggerier.

Derfor var det også naturligt for ham at tænke ud af boksen, da han for et par år siden selv tegnede sit og familiens nye hus i Horsens. Materialer og farver skulle afstemmes, og derfor valgte han en speciel type afbryderserie, der skulle understrege husets indretning og fremhæves på grund af afbryderseriens unikt flotte design.

I egenskab af projektleder i et stort arkitektfirma er Kennet Skov grundigt inde i mulighederne og udvalget af materialer – herunder elkomponenter – til større erhvervsbyggerier. Da familien for et par år siden skulle bygge nyt hus, var Kennet da heller ikke i tvivl om, at han – fremfor traditionelle, anonyme hvide afbrydere – foretrak at vælge blandt den brede palette af muligheder, moderne afbryder-serier baseret på europamateriellet tilbyder.

”Hvorfor vælge en anonym hvid afbryder, når man i f.eks. Berkers afbryderserier kan få spændende farver og materialer, som giver husets indre lige det ekstra pift? Jeg har valgt Berkers R.1 serie i sort og hvid med indbygget lysdæmper, fordi jeg synes den er superfed og passer perfekt ind i vores design” udtaler Kennet.

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere