19.02.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Bytorv Horsens skal have nyt liv

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danmarks ottendestørste by, Horsens, får nu et tiltrængt løft i sin bymidte med projekt ”Bytorv Horsens”.

Efter at have overtaget butikscenteret i midten af Horsens med omkring 35 lejemål tilbage i sommeren 2019, har den nye ejerkreds, Scandinavian Shopping Center Partner (SSCP) nu taget det første skridt i deres omfattende ombygningsplan, der skal være med til at bringe mere liv til Bytorv Horsens.

SSCP har investeret et ”betydeligt tocifret millionbeløb” i moderniseringen, som har til formål at tiltrække flere besøgende, og dermed forbedre centrets økonomi især på første sal.

Både internt og eksternt skal centeret revitaliseres, hvor planen først og fremmest er at ombygge hele centerets første sal. Dette sker ved at bringe to til tre store og nye ankerkoncepter inden for F&B og leisure til centeret samt gennem en markant udvidelse af den eksisterende Sport 24 og flere andre spændende tiltag i centrets stueplan. Eksternt ønsker den nye ejerkreds at gennemføre en modernisering og fornyelse af centrets facader mod både gågaden og Løvenørnsgade.

For at holde overblikket over de mange opgaveområder, har SSCP valgt at anvende Byggeweb Projekt, som er markedets mest udbredte projektweb til at håndtere alt deres informationsudveksling. Dette for at sikre et langt mere effektivt og gnidningsfrit projektforløb for alle parter. Som en del af deres løsning, har de ligeledes valgt at anvende Byggeweb Capture til registrering af fejl og mangler for at gøre hele arbejdsprocessen nemmere.

Hos RIB er vi utrolig glade for at være en del af projektet, og vi ser frem til at følge SSCP i processen.

Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

Tags: RIB A/S

Mere fra RIB A/S

RIB A/S

www.rib-software.dk

Hos RIB brænder vi for at gøre byggeriet bedre. Vores klare målsætning er at hjælpe byggebranchen med at opføre, overlevere og drive byggerier optimalt og uden fejl.Hvert år koster fejl og forsinkelser i byggeriet milliarder af kroner. Det resulterer i mindre indtjening og forringet produktivitet.Vi ønsker at hjælpe byggeriet til at blive en avanceret branche, hvor digitale værktøjer og integreret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere