07.06.2021  |  EL  |  Branchen

CABLEDIM FRIGIVET I VERSION 3.3

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi er glade for at kunne lancere version 3.3 af Cabledim, hvor der nu er tilføjet endnu flere komponenter og funktioner.

Vi er glade for at kunne lancere version 3.3 af Cabledim, hvor der nu er tilføjet endnu flere komponenter og funktioner.

Cabledim har siden lanceringen opnået stor interesse og vi har gennem den seneste tid arbejdet intenst på at opdatere programmet for at imødekomme nogle af alle de mange god input vi har modtaget fra vores brugere. 

 Vi er derfor rigtig glade for at kunne lancere version 3.3 der indeholder mange af de indkomne forslag til nye funktioner og ønskede nye komponenter. Læs om de mange nye funktioner i vores seneste blog.

 Er du nysgerrig på at prøve Cabledim, så er det er muligt at få en gratis prøvelicens. Kontakt da Dorthe Larsen eller Kirsten Svendsen Holst på telefon 4678 8244.

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere