21.10.2021  |  EL  |  Branchen

Cablemanager frigivet i version 7.0

Indhold fra partner Hvad er dette?

Version 7.0 af Cablemanager er netop frigivet og det er med en række nye funktioner, som gør det lettere at skabe overblik over kabler og tromler.

Version 7.0 af Cablemanager er netop frigivet og det er med en række nye funktioner, som gør det lettere at skabe overblik over kabler og tromler.

Det er således nu muligt at oprette kabeltromler i sine projekter og tildele kabler til disse. Herved kan man få et klart overblik over forbruget på de oprettede tromler - både på det planlagte og udførte arbejde. Når der genereres pulling-cards, er det markeret hvilken tromle kablet skal tages fra, hvilket giver mulighed for at optimere forbruget og reducere spild.

3D-view funktionen er også udvidet, så man nu har adgang til flere Cableway-funktioner. Der kan bl.a. oprettes nye føringsveje direkte i 3D-vieweren og man kan se individuelle kabler i 3D-viewet. Der er tilføjet en ’horisont’ i 3D-vieweren som gør det mere intuitivt at følge med i sit projekt når det roteres.

Læs mere om ændringerne i version 7.0 og download seneste version her

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere