11.09.2018  |  EL  |  Belysning

Campus Bornholm

Indhold fra partner Hvad er dette?

Belysning med Tunable white i undervisningslokalerne

Campus Bornholm samler de forskellige uddannelser på øen; gymnasie- og erhvervsuddannelser samt voksen- og efteruddannelser.

Der er tænkt kvalitet gennem hele byggeriet også i belysningen.

I undervisningslokaler kan der ikke styres efter hver enkelts personlige præferencer da rummet lyssættes fælles for alle studerende. Her anbefales en løsning som varierer lyset over tid og tilpasser farvetemperaturen efter lyset udenfor. Denne løsning giver deltagerne en opfattelse af tidspunktet på dagen eller farvetemperaturen kan bruges til at skabe forskellige scener.

Opfriskende koldt lys med høje lysniveauer eller varmere lys med lavere lysniveauer.

Se flere referencer her

Vil du vide mere om belysningen, kontakt FAGERHULT på 43 55 37 00.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning 2018

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult udvikler, producerer og markedsfører professionel belysning til offentlige miljøer, såsom kontorer, skoler, butikker, industrier og sygehuse, indendørs og udendørs. Med Fagerhults viden om belysning og brede sortiment af innovative, energieffektive og miljøvenlige belysningsløsninger får du en samarbejdspartner til hele projektet.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere