07.12.2018  |  EL  |  Branchen

Caverion får ny direktør

Carsten Sørensen er fra årsskiftet ny topchef i Caverion Danmark.

Teknikentreprenøren Caverion Danmark har fra årsskiftet udnævnt Carsten Sørensen til ny administrerende direktør. Han kender Caverion indefra, da i perioden 2015-17 var vice president for kundegruppen Industri.

Carsten Sørensen, der afløser den nuværende direktør Michael Højgaard, kommer fra en stilling som group CEO hos Qubiqa, der leverer løsninger til intern logistik.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Med denne ændring tager vi de næste skridt i implementeringen af vores strategi i Danmark. Den nuværende administrerende direktør Michael Højgaard har gjort det godt med at starte en turnaround af den danske forretning og sætte den nye retning. Udførelsen bliver nu ledet af Carsten Sørensen”, siger Ari Lehtoranta, president og CEO for Caverion Group.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere