18.03.2022  |  EL  |  Branchen

Caverion opkøber automationsvirksomhed DI-Teknik A/S

Caverion opkøber DI-Teknik A/S, én af Danmarks største automationsvirksomheder.

Caverion har i denne måned erhvervet 80 procent af aktierne i den danske virksomhed DI-Teknik A/S. DI-Teknik er en af Danmarks største virksomheder inden for industriel automation.

DI-Teknik opererer som totalleverandør inden for industriel automation, IT og elektrificering. Virksomhedens omsætning i 2020/21 udgjorde 207 millioner kr., hvor automation tegner sig for størstedelen af forretningen. DI-Teknik er fuldt ud ejet af holdingselskabet Teknik-Invest ApS. Parterne er blevet enige om ikke at oplyse salgsprisen.

LÆS OGSÅ: Anders Stouge bliver ny direktør i DI Byggeri

"Da vi hovedsageligt har været aktive i det storkøbenhavnske område, giver Caverions størrelse, landsdækkende tilstedeværelse og kapacitet betydelige muligheder for at udvikle forretningen yderligere.  Vi mener vi kan udvide vores tilbud inden for industriel automation og relaterede ydelser mere bredt i Danmark og internationalt på tværs af alle Caverions lande", siger Rasmus Thygesen, administrerende direktør for DI-Teknik.

"Dette opkøb vil tilføre Caverion i Danmark helt ny ekspertise og kapacitet inden for industriel automation. Transaktionen giver os adgang til store vækstsegmenter på det danske marked, såsom pharma-, fødevare- og forsyningsindustrien, herunder spildevand og energi, samt procesindustrier generelt. Det styrker også vores evne til at levere smarte, digitale og bæredygtige løsninger til industrisegmentet mere bredt uden for Danmark. Vi er meget glade for, at de højt kvalificerede medarbejdere fra DI-Teknik slutter sig til vores team," siger Carsten Sørensen, administrerende direktør for Caverion Danmark.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere