07.08.2014

Caverion udvider med VVS-afdeling i Randers

Installationsvirksomheden Caverion, der i forvejen løser el- og ventilationsopgaver, udvider med en VVS-afdeling i Randers.

Efter flere år med elafdeling i Randers har Caverion nu suppleret sit lokale servicecenter med en VVS-afdeling. Her er Poul Bjerre Jensen ansat som serviceleder. Samtidig er centret flyttet fra Messingvej til mere optimale forhold på Nikkelvej 4.

Strategien med den nye VVS-afdeling dækker to formål. Dels vil Caverion gerne have en større bid af det lokale marked, dels er det en styrke at have et servicecenter med flere fagområder.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Caverion-chef langer ud efter egen branche

Med ansættelsen af Poul Bjerre Jensen ser afdelingsleder Rune Laursen frem til at få et ben mere i den lokale forretning.

”Vi er meget tilfredse med at have fået Poul ombord til at opbygge den nye afdeling, siger Rune Laursen. Han har erfaring fra opgaver i hele Østjylland og er virkelig en kapacitet inden for VVS-området. Den nye afdeling er kommet rigtig godt i gang, og vi er faktisk allerede på udkig efter endnu en VVS-montør.

Gas er fokusområde
Rune Laursen lægger vægt på, at Poul Bjerre Jensen har gascertifikat og derfor må lave alt inden for installation og service af gas. Det er et område, som Caverion i Randers vil satse på:

”Her i Randers-afdelingen har vi kunder inden for alle områder, herunder den offentlige sektor, forskellige industrier, byggesektoren samt ejendomme af forskellig størrelse. Intet er for stort til os. Vi har jo hele Caverion-organisationen i ryggen og kan derfor også løfte selv meget store opgaver inden for anlæg og service”, understreger Rune Laursen.

Caverion skiftede sidste år navn fra YIT og var for år tilbage kendt som ABB Electric. Virksomheden har i dag flere end 1.000 ansatte fordelt på 14 servicecentre over hele Danmark foruden de to hovedadresser i Fredericia og Skovlunde ved København.

-LA

Tags: Caverion

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere