28.07.2021  |  EL  |  Belysning

CBRE Intego afleverer el-tekniske installationer for tocifret millionbeløb til letbanens kontrolcenter

Den tekniske servicepartner CBRE Intego har netop afleveret en større el-teknisk entreprise til totalentreprenør CG Jensen i forbindelse med opførelsen af Hovedstadens Letbanes kontrol- og vedligeholdelsescenter i Glostrup.

På hjørnet mellem Ballerup Boulevard og Nordre Ringvej i Glostrup har totalentreprenør CG Jensen netop opført kontrol- og vedligeholdelsescenteret til den kommende letbane, der kommer til at strække sig over 28 kilometer fra Lyngby til Ishøj med hele 29 stationer. 

I den forbindelse har den tekniske servicepartner CBRE Intego været ansvarlig for alle el-tekniske installationer i bygningen, som har et samlet areal på omtrent 8700 kvadratmeter fordelt på flere etager. 

”Vi har samarbejdet med CBRE Intego om den el-tekniske leverance, hvilket nok har været en af de mere komplicerede og tunge installationsopgaver i bygningen. Blandt andet har CBRE Intego skulle sikre sig, at bygningens stålkonstruktioner/armering og øvrige installationer ikke bliver påvirket af, at der er ført højspændingskøreledninger for el-togene ind i bygningen”, fortæller projektchef for byggeri hos CG Jensen, Klaus Mels Nielsen.

CBRE Intego har været i gang med projektet, som har en entreprisesum på et tocifret millionbeløb, siden april sidste år og har i perioder haft 15-20 montører og lærlinge tilknyttet projektet. Ifølge Henrik Johannesen, som er projektleder hos CBRE Intego, har det været et særligt projekt på grund af entreprisens omfang og tidshorisont.

”Det har for os været et rigtig spændende projekt at være en del af. Dels har vi skulle udføre installationerne rekordhurtigt på blot ét år, hvor et projekt af den slags ellers typisk vil være i gang i perioder fordelt ud på halvandet til to år. Samtidig har det været et komplekst og stort projekt, som har udviklet sig i omfanget undervejs med ekstraopgaver”, forklarer Henrik Johannesen.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere