Event

Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 - For entreprenør og underleverendør

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 02.10.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copenhagen Marriott Hotel: Kalvebod Brygge 5, 1560 København
Tilmeld  

Få helt styr på AB18, ABR18 og den grundlæggende entrepriseret hele vejen gennem byggeprojektet på 6 målrettede kursusdage: Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for entreprenør og underleverandør.

Nohrcons Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for entreprenør og underleverandør er et målrettet uddannelsesforløb, hvor du bliver klædt på til at kunne gennemføre et byggeprojekt med øje for de juridiske detaljer i de nye AB-vilkår. Sådan at du bevidst kan arbejde på at undgå unødige og dyre tvister.

Certificeringsforløbet er for dig, som arbejder praktisk med byggeprojekter i hverdagen, som entreprenør eller underleverandør. På uddannelsen bliver du ledt hele vejen gennem byggeprojektet fra grundlæggende entrepriseret og de nye strukturer i AB18 til kontraktmæssige detaljer – sat i relation til de udfordringer, du sidder med i din hverdag.

NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

 

Program, pris og tilmelding:

Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for entreprenør og underleverandør


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, udbud, Anlæg, Infrastruktur, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

OBS: Når du tilmelder dig kurset, får du samtidig gratis adgang til den komplette version af Nohrcons digitale AB18-spil (værdi á 499 kr., forventet maj 2019).

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere