Event

Certificering i projekteringsledelse

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 21.05.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copgenhagen Marriott Hotel
Tilmeld  

Vil du lære projekteringslederens vigtigste værktøjer? Projekteringslederen skal kunne overskue hele byggeprocessen og sætte sig ind i de udfordringer, som kan opstå hele vejen igennem processen fra tilbud over tidsplan til færdiggørelse.

Kursus: Certificering i projekteringsledelse

I det nye AB18 og ABR18 indgår skærpede krav til projekteringslederens rolle. Her får du overblik over de udfordringer, du kan komme til at stå over for som projekteringsleder, og hvordan du løser dem.


Kurset er henvendt til dig, som arbejder med byggeprojekter og skal udfylde rollen som projekteringsleder, og som derfor gerne vil være bedre rustet til at kunne klare planlægning af opgaver og udfordringer i forbindelse med projekteringsledelse.

 

2 eller 3 dage?
Dette kursus er en del af Nohrcons certificering i projekteringsledelse, som kan tages over enten 2 eller 3 dage. Hvis du er ny projekteringsleder anbefaler vi dig at tage kurset projekteringsledelse i praksis før du går i gang med certificeringen. Hvis du i forvejen har erfaring, som projekteringsleder, men gerne vil have genopfrisket din viden og få indblik i de nye ABR18 og AB18 samt få papir på din viden, så kan du tage vores 2 dages certificering.

 

Program, pris og tilmelding:

Certificering i projekteringsledelse

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere