Event

Certificering i projekteringsledelse

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 24.11.2020
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

Projekteringslederen skal kunne overskue hele byggeprocessen og sætte sig ind i de udfordringer, som kan opstå hele vejen igennem processen fra tilbud over tidsplan til færdiggørelse.

FÅ DOKUMENTATION FOR DINE KOMPETENCER!

I de nye aftalevilkår ABR18 og AB18 er der lagt stor vægt på projekteringslederens rolle og på god projekteringsledelse. På Nohrcons certificering i projekteringsledelse kommer du på to kursusdage igennem projekteringslederens vigtigste værktøjer og får certifikat på din viden efter den afsluttende certificeringstest.

 

NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 – INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

I det nye AB18 og ABR18 indgår skærpede krav til projekteringslederens rolle. På Nohrcons Certificering i projekteringsledelse får du på kun to kursusdage overblik over de udfordringer, du kan komme til at stå over for som projekteringsleder, og hvordan du løser dem.

 

Hvem bør deltage?
Denne todages uddannelse i projekteringsledelse er henvendt til dig, som arbejder med byggeprojekter og skal udfylde rollen som projekteringsleder, og som derfor gerne vil være bedre rustet til at kunne klare planlægning af opgaver og udfordringer i forbindelse med projekteringsledelse.

 

2 eller 3 dage?
Hvis du er ny projekteringsleder, anbefaler vi dig at tage kurset Projekteringsledelse i praksis før du går i gang med dette certificeringskursus. Hvis du i forvejen har erfaring, som projekteringsleder, men gerne vil have genopfrisket din viden og få indblik i de nye ABR18 og AB18 samt få papir på din viden, så kan du nøjes med at tage dette 2 dages-certificeringskursus, hvor du får yderligere dokumentation for dine kompetencer.

 

Overblik over dit mulige forløb:

Projekteringsledelse i praksis: En introduktion til projekteringsledelse på én kursusdag

 

Certificering i projekteringledelse: Udvidet projekteringsledelse med fokus på projekteringslederens rolle i det nye ABR og AB-kompleks – 2 dage med afsluttende certificeringstest.

 

Certificeringstest: Testen får du tilsendt som link umiddelbart efter det sidste kursus. Du har en måned til at nå at løse den, og den består af multiple choice-spørgsmål og cases. Når du har bestået testen, får du et certifikat, der dokumenterer din viden og kompetencer.

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere