Event

Certificering i udbudsret

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

 • info@nohrcon.com
 • +45 70201146
 • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 20.10.2020
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

På Nohrcons Certificering i udbudsret får du et indgående kendskab til udbudsloven og EU-udbud på kun 7 kursusdage. Du bliver klædt på i forhold til praktisk juridisk håndtering af offentlige udbud og får indblik i juraen hele vejen gennem udbudsprocessen

NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

 

Intensivt kursusforløb: I alt 7 kursusdage + Certificering i Udbudsloven

SKAL DU MED I CERTIFICERINGSKLUBBEN?

På denne spændende uddannelse om udbudsloven får du værdifulde værktøjer og metoder til at støtte dig i dit daglige arbejde med udbudsprocessen, og du får koblet din udbudsretlige forståelse sammen med de strategiske og forretningsmæssige mål.

 

Programmet er skræddersyet for praktikere, og der er lagt stor vægt på at gøre juraen på kurserne spændende, nærværende og letforståelig gennem eksempler, som relaterer til din hverdag. Certificeringsforløbet er udviklet i samarbejde med førende udbudseksperter fra Bird & Bird Advokatpartnerselskab.

 

Målet med Nohrcons Certificering i udbudsret er at sikre en udbudsretlig efteruddannelsesstandard, der giver solide basiskompetencer til at håndtere udbudsforretninger fra start til slut.

 

 

Som deltager på Nohrcons Certificering i udbudsret får du:

 • Forståelse for baggrunden for EU-udbudsreguleringen
 • Overblik over udbudsprocessen og i, hvordan du håndterer et udbud
 • Mulighed for at minimere klagesager og sikre lovlige udbud
 • Styr på de grundlæggende EU-retlige regler og principper
 • Indblik i ofte forekommende juridiske problemstillinger og faldgruber
 • Best practice indsigt i udformning af udbudsmaterialet
 • Metoder og værktøjer til at arbejde med prækvalifikation og tilbudsevaluering
 • Indsigt i kontraktstyring
 • Mulighed for at undgå unødig rådgiverassistance

 

Hvem bør deltage?

Ordregivere:

Programmet er relevant for dig, når du er ansat i stat, region, kommune, selvejende institutioner, offentligretlige organer og har brug for at vide, hvordan du skal gå frem, når I skal indgå en kontrakt i overensstemmelse med reglerne om udbud. Du kan f.eks. være ansvarlig for – eller ansat i en indkøbsfunktion, i en økonomifunktion, aftale- eller kontraktafdeling – eller være IT-chef, projektleder, bygge- og anlægsansvarlig eller lignende.

Leverandører og rådgivere:

Som ansat i en leverandør- eller rådgivervirksomhed har du ofte brug for den viden, der ligger i hele eller dele af certificeringsforløbet om udbudsret. Du kan derfor tilmelde dig hele programmet eller de enkelte udbudskurser.

Forsyning:

Kommer du fra en forsyningsvirksomhed og arbejder du med Forsyningsvirksomhedsdirektivet, så henviser vi til vores Certificering i udbudsret for forsyningssektoren. Arbejder du både efter Udbudsloven og Forsyningsvirksomhedsdirektivet, kan du tilvælge vores kursus om Forsyningsvirksomhedsdirektivet og få 50 % rabat på kurset, hvis du tilmelder dig hele certificeringen med kurset Udbudsloven for ikke-jurister samtidig.

 


Kursusdage, certificeringstest og ECTS-point

Certificeringsforløbet strækker sig over 3 moduler, der følger udbudsprocessen trin for trin. Certificeringen i udbudsret består af 5 kurser fordelt på 7 kursusdage, som du gennemfører over cirka 3 måneder og afsluttes med en certificeringstest. Testen får du tilsendt som link umiddelbart efter det sidste kursus. Uddannelsen svarer til 5 ECTS-point.

NYT: Vi tilbyder nu, at du kan live-streame op til 50 % af kurserne, hvis du f.eks. er bosat langt fra afholdelsesstedet og gerne vil minimere dine rejsedage. Vi anbefaler dog, at du møder op til det første kursus i forløbet for at få en god start og for at lære de andre certificeringsdeltagere lidt bedre at kende. Når du tilmelder dig, kan du notere dine ønsker om dette i kommentarfeltet.

 

Hvorfor certificering?

Certificering er en fordel for både ansat og arbejdsgiver. Som ansat får du dokumentation for dine faglige kompetencer, og som arbejdsgiver har du med certificeringen en målestok for medarbejdernes faglige kvalifikationer og kan dokumentere, at jeres faglige niveau er i top.

 

 

OPBYGNING I MODULER

Modul I: Det udbudsretlige fundament og Udbudsmateriale

På dette grundlæggende modul får et godt overblik over processen i en udbudsforretning. Du bliver ført igennem de opgaver, der ligger i hver fase, får koblet juraen til praksis og bliver klædt på i forhold til de juridiske spilleregler. Undervisningens struktur følger flowet i en udbudsforretning, og derfor er det logisk og let for dig at følge. Du får indblik i, hvordan du opbygger og formulerer dit udbudsmateriale – det vil sige udbudsbekendtgørelse, udbudsbetingelser, kravspecifikation og kontrakt.

 

Modul II: Udbud med forhandling, Evaluerings- og pointmodeller 

På modul II får du indblik i forhandlingsmulighederne i de nye udbudsregler, herunder den lempede adgang til udbud med forhandling og konkurrencepræget dialog og de regulerede procedurer herfor. Du får samtidig overblik over; hvilke pointmodeller for pris kan bruges? Hvilke overvejelser er vigtige at gøre sig forud for valg af model? Og hvordan arbejder du bedst i praksis med evalueringsmodeller?

 

Modul III: Kontraktstyring og Contract Management

På modul III får du viden om, hvordan du følger op på kontrakternes resultatkrav, så din organisation får det maksimale udbytte af jeres indkøbskontrakter. Du får indsigt i, hvordan du kan skabe overblik over kontraktforholdet, og bedre kan identificere, analysere og håndtere juridiske, finansielle og operationelle risici.

 

 

EFTERÅR 2020 KØBENHAVN

29.-30. september: Udbudsloven for ikke-jurister
28.-29. oktober: Sådan laver du udbudsmaterialet
4. november: Udbud med forhandling – sådan gør du
11. november: Evaluerings- og pointmodeller i praksis
2. december: Contract Management for udbudssektoren
9. december: Link til test tilsendes

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere