Event

Certificering i udbudsret for forsyningssektoren

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 12.03.2019
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

Dette kursusforløb giver dig et indgående kendskab til Forsyningsvirksomhedsdirektivet og hele udbudsprocessen. Målet er at give solide basiskompetencer til at håndtere udbudsforretninger i forsyningssektoren fra start til slut.

Certificering: Certificering i udbudsret for forsyningssektoren

Kursusforløbet varer i alt 6 kursusdage + certificering.

Du får et målrettet uddannelsesforløb, der klæder dig på i forhold til praktisk juridisk håndtering af offentlige udbud efter Forsyningsvirksomhedsdirektivet.

På denne uddannelse får du grundig indføring i forsyningsvirksomhedsdirektivet og hele udbudsprocessen. Du får  værdifulde værktøjer og metoder til at støtte dig i arbejdet, og du får koblet din udbudsretlige forståelse sammen med de strategiske og forretningsmæssige mål.

Programmet er skræddersyet for praktikere, og der er lagt stor vægt på at gøre juraen spændende, nærværende og letforståelig gennem eksempler, som relaterer til din hverdag. Certificeringsforløbet er udviklet i samarbejde med førende udbudseksperter fra Bird & Bird Advokatpartnerselskab.

Hvem kan deltage?
Ordregivere: Uddannelsen er relevant for dig, som er ansat i en forsyningsvirksomhed og har brug for at vide, hvordan du skal gå frem, når I skal indgå en kontrakt i overensstemmelse med reglerne om udbud.
Leverandører og rådgivere: Som ansat i en leverandør- eller rådgivervirksomhed har du ofte brug for den viden, der ligger i hele eller dele af certificeringsuddannelsen. Du kan derfor tilmelde dig hele programmet eller de enkelte kurser.

 

Program, pris og tilmelding:

Certificering i udbudsret for forsyningssektoren

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere