23.05.2017  |  VVS  |  Branchen

Christian Agger stopper i Brødrene Dahl

VVS-grossisten Brødrene Dahls e-handels- og marketingdirektør Christian Agger har valgt at fortsætte karrieren andetsteds.

Brødrene Dahls digitale styrmand, Christian Agger, der har været e-handels- og marketingdirektør hos VVS-grossisten siden januar 2012, har annonceret, at han fortsætter sin karriere hos Satair, der forhandler flydele.

Hos Satair skal Christian Agger fra 1. juni være ”head of digital & business transformation”.

”Efter seks fantastiske år i Saint-Gobain er vi lykkedes med så utrolig meget på den digitale front”, siger Christian Agger, der sender en stor tak til alle sine kolleger og samarbejdspartnere.

- JKK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere