20.05.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Cirkulære sikkerhedssko med omvendt logistik

Verdens første cirkulære sikkerhedssko med omvendt logistik er netop landet på hylden hos engrosvirksomheden Carl Ras.

EMMA er navnet på de nye cirkulære sikkerhedssko fra den hollandske virksomhed EMMA Safety Footwear, som Carl Ras har fået leveret af Hultafors Group.

”Vi er utrolig glade for at være første danske forhandler af de nye cirkulære og bæredygtige sikkerhedssko. Vi oplever en større efterspørgsel på bæredygtige og genanvendelige beklædningsprodukter fra vores kunder og har længe søgt efter et cirkulært skobrand til vores sortiment. Med EMMA sikkerhedsskoene kommer vi ikke tættere på et cirkulært produkt, der kan skilles ad og genanvendes”, siger kategoriansvarlig i Carl Ras, Jakob Astrup Larsen, og tilføjer, at sikkerhedsskoene samtidig er kendetegnet ved en 100 procent sikkerhed og komfort, og de er ISO certificerede og overholder mere end sikkerhedsstandarderne.

EMMA sikkerhedsskoene består udelukkende af genbrugs- eller genanvendelige materialer i produktionen, hvilket giver skoene en lang levetid. Med omvendt logistik og demontering af skoene kan kunder bidrage til den cirkulære tilgang, så produktets værdi bevares.

”Når kunder har slidt deres EMMA sikkerhedssko op, kan de aflevere dem i en genbrugsboks ved Carl Ras’ butikker i Herlev, Sydhavnen, Østerbro eller Aarhus. Herefter sørger Carl Ras for, at skoene bliver transporteret videre til EMMA Safety Footwear, som demonterer skoene til genbrug, så de får nyt liv igen.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere