10.02.2021  |  EL  |  Sikring

Cloudbaseret elektronisk adgangskontrol gør din hverdag nemmere og mere fleksibel

Roskilde Office Space har fået implementeret cloudbaseret exivo elektronisk adgangskontrol – et nyt og brugervenligt adgangskontrolsystem, der kan styres og administreres online fra alle platforme uden for bygningen.

Med et kontorfællesskab bestående af 120 kontorpladser, fordelt mellem 40 forskellige virksomheder, har Martin Hammer Graarup svært ved at forestille sig en velfungerende hverdag uden cloudbaseret exivo elektronisk adgangskontrolsystem. Han er ejerleder af kontorfællesskabet Roskilde Office Space, der udlejer kontorpladser og lokaler til virksomheder og kursister i Roskilde og omegn.

”I modsætning til almindelig elektronisk adgangskontrol, der skal styres og administreres via Apple computere og Safari, kan denne cloudbaserede løsning tilgås fra alle platforme og webbrowsere med styring af alle funktioner. Jeg kan altså nemt og hurtigt ændre i systemet via min telefon, en Ipad, en Macbook eller en windowsbaseret PC. Løsningen sørger samtidig for, at vores system hele tiden opdateres med nyeste funktioner, og vi er altid sikret den nyeste software”, fortæller Martin Hammer Graarup.

Han fortæller, at det skaber stor fleksibilitet i hverdagen for ham, at han kan åbne og administrere systemet online ude fra bygningen.

Større sikkerhed

En anden fordel ved adgangskontrolsystemet er ifølge Martin Hammer Graarup sikkerheden, da de nu har fuld kontrol over, hvem der har adgang til bygningen.

”Jeg kan for eksempel begrænse adgangen for bestemte brugere i systemet, så de kun har adgang til et bestemt område i bygningen. Gennem adgangsloggen kan jeg samtidig se, hvem der har låst en dør op med sin nøglebrik og i hvilke rum i bygningen, vedkommende har været til stede”, siger han.

Mistes der en nøglebrik, har Martin Hammer Graarup mulighed for at deaktivere den i systemet med det samme, ligesom han hurtigt kan aktivere en ny nøglebrik. Det minimerer driftsomkostninger for Roskilde Office Space.

Voksende behov for cloudbaseret adgangskontrol

Carl Ras er distributør og leverandør af alle dørprodukterne til det cloudbaserede exivo elektronisk adgangskontrolsystem, der er produceret af Dormakaba.

Ifølge salgsudviklingschef hos Carl Ras, Jan Brevadt, vil behovet for en cloudbaseret adgangskontrol kun vokse i fremtiden hos både virksomheder, institutioner og på det private marked.

”Vores hverdag bliver stadig mere digital, og det gælder også for vores døre og låse. Vi ser flere og flere større virksomheder og offentlige institutioner, der vælger en elektronisk adgangskontrolløsning til deres bygning”, siger han.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere