CO2-udledning

El-materiel

Prysmian Groups CO2-reduktionsmål er valideret af SBTi

Forpligtet i henhold til near-term og net-zero mål

Indhold fra partner

Belysning

Frederiksberg halverer CO2-udledningen fra vejbelysning før tid

Overgang til klimavenlige LED-pærer, grøn strøm og bedre styring har halveret vejbelysningens CO2-udledning på Frederiksberg i forhold til 2005. Dermed når kommunen sit mål et år tidligere end forventet.

Byggeri

Energieffektive bygninger vil gavne både klimaet og pengepungen

En ny rapport fra Klimarådet slår fast, at Danmarks offentlige bygninger med få virkemidler kan blive langt mere energieffektive – og med fortjeneste. Der er milliarder at hente, anslår Dansk Byggeri.

Varmeanlæg

Danskerne er for langsomme til at skrotte oliefyr

Danskerne lader vente på sig, når det drejer sig om at afskaffe oliefyr. Udskiftningen kan vise sig at være en pebret affære, men er nødvendigt for at mindske CO2-udledningen.

El-materiel

Nye installationer kan give store energibesparelser i landbruget

Ved at skifte til moderne staldbelysning og ventilation kan landbruget både mindske CO2-udledningen og spare på pengepungen. Derfor igangsætter Energistyrelsen en kampagne, der skal hjælpe med at høste potentialet og forbedre landmændenes bundlinje.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere