10.07.2020  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Commissioning i byggeriet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Undgå unødig frustration med det rette værktøj til styring af projektet fra start til slut, og kom på forkant med fremtidens byggeri.

På Danvaks commissioning kursus får du værktøjerne til styring af byggeprojekter – tilmed af undervisere, der er blandt landets førende specialister på området. Nemlig Ole Teisen fra Sweco og Christian Hansen fra WSP (Tidligere Orbicon).

På kurserne giver Ole & Christian stribevis af tips og tricks til praktisk gennemførelse af Commissioning-processen byggeriet.

De fører dig igennem alle aktiviteter og dokumenter i Commissioning-processen i alle byggeriets faser - lige fra aftaler og kontrakter med interessenter til et år inde i driftsfasen.

Commissioning – Vejle
Modul A: 8. - 9. september 2020
Modul B: 5. - 6. oktober 2020

Tilmeld dig her

Commissioning – København
Modul A: 15. - 16. september 2020
Modul B: 20. - 21. oktober 2020

Tilmeld dig her

Tags: Danvak

Mere fra Danvak

Danvak

https://danvak.dk/

Danvak er et fagligt netværk for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima. Foreningen er et samarbejde mellem VVS Teknisk Forening og IDA HVAC, der er et fagteknisk selskab i Ingeniørforeningen IDA. Danvak arbejder for at højne medlemmernes kompetenceniveau gennem erfaringsudveksling, møder, kurser, konferencer og faglitteratur. Faglighed og netværk er omdrejningspunktet for Danvaks akti…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere