Event

Contract Management i byggeriet

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 03.12.2020
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

Komplekse og langvarige kontrakter bliver ofte forhandlet uden fokus på, at kontrakten og styringen af kontrakten er grundlæggende for at forebygge tvister og konflikter i kontraktforløbet.

NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

 

Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som tages i anvendelse fra den 1. januar 2019. Det betyder en række store ændringer i entrepriseretten.

Når kontrakten er underskrevet, bliver den lagt i skuffen og kun taget op for det tilfælde, at parterne er uenige om rettigheder og forpligtelser.

 

Men med den rette kontraktstyring – Contract Management – kan kontrakten anvendes som et ledelsesredskab, hvor man gennem brug af kvalitetsprincipper på kontrakter og kontraktrelaterede processer sikrer maksimal effektivitet.

 

På kurset vil du få indblik i, hvordan du ved hjælp af Contract Management kan:

  • Lette kontraktforløbet for alle involverede parter
  • Minimere antallet og omfanget af tvister
  • Styrke relationer
  • Spare parterne penge, tid og ressourcer

 

Hvem kan deltage?
Kurset er for praktikere i byggeriet, herunder bygherrer, entreprenører, underentreprenører, arkitekter, ingeniører og konstruktører, der har behov for et bedre kendskab til kontraktstyring i relation til aftaler bygget på f.eks. AB 18, FIDIC og andre entrepriseretlige standarder.

 

Certificering i entrepriseret
Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohrcons Certificering i entrepriserethvor du kommer igennem alle entrepriseretslige forhold hele vejen gennem et byggeprojekt:

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere