12.05.2008

To convertere til opgradering af fibernet

To nye convertere fra Melbye Skandinavia gør det let at opgradere eller udbygge fibernet. De to convertere vises frem på udstillingen El & Teknik 2008.

Converteren PIII-2512FSM er forsynet med 2 100 Mbps FX fibernet-porte, den ene single-mode, den anden multimode. Den leveres i et kompakt chassis, der er let at montere på væggen. Single-mode fiberen går typisk til en overordnet switch i fiber-forsyningsnettet, mens multimode-fiberen går videre ud til f.eks. en switch, der fordeler signalerne til de enkelte signal-aftagere.
Converteren CIII-2512FSM (billedet) er et indstiksmodul til montering i en rack-monterbar CTS CIII chassisramme. Rammen kan indeholde op til 18 convertere. Kombinationen af chassisramme og flere convertere gør denne løsning ideel til f.eks. centralplacering. Begge convertere kan styres centralt og overholder en lang række andre af de seneste standarder.

El & Teknik 2008 Stand A-1320

Mere fra Julia

Julia Gornitzka

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere