25.01.2018  |  EL  |  Branchen

Coromatic – nu også Service Partner for Victron Energy

Indhold fra partner Hvad er dette?

Coromatic har gennem 30 år været distributør for Victron Energy. Vi har solgt mange ladere, invertere, batterier og convertere til maritime, mobile og industrielle løsninger. Derigennem har vi opbygget en meget stor viden om produkterne, anvendelse, installation osv.

En lang række af de specialprodukter vi gennem tiden har leveret, er opbygget på basis af Victron produkter. Som en naturlig følge af dette er vi blevet udpeget til Skandinavisk Service Partner.

Det betyder at vi skal håndtere al service på alle produkter solgt i hele Skandinavien. Vi ser det som en yderligere udbygning af vores loyale partnerskab med Victron, og som en cadeau til vores tekniske viden.

Se mere her

Mere fra Coromatic A/S

Coromatic A/S

https://coromatic.dk/

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering. Virksomhedens kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbyd…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere