11.05.2020  |  EL  |  Branchen

Coronahjælp: Tekniq Arbejdsgiverne halverer kontingentet

Coronakrisen har også for alvor ramt landets el-, vvs- og metalvirksomheder. Derfor har Tekniq Arbejdsgiverne valgt midlertidigt at halvere kontingentet.

Ligesom mange andre brancher er landets installations- og metalvirksomheder ramt af coronakrisen med faldende aktivitet efter den delvise nedlukning af Danmark.

Læs også: Brancheorganisation: Nu skal vi have gang i efterspørgslen

Derfor har Tekniq Arbejdsgivernes bestyrelse besluttet at halvere medlemsvirksomhedernes kontingent for årets andet kvartal.

”Det er ikke nok bare at udskyde kontingentbetalingen, for så vil regningen bare ligge og vente på virksomhederne”, siger Troels Blicher Danielsen, administrerende direktør hos Tekniq Arbejdsgiverne.

”Derfor vil vi gerne give vores medlemmer en besparelse, som kan mærkes og aflæses direkte på virksomhedernes bundlinje. Vi tager også ansvar for at hjælpe vores medlemmer, så det ikke kun er statskassen, der skal understøtte virksomhederne”, siger han.

Kræver hidtil usete løsninger
Initiativet vil betyde, at Tekniq Arbejdsgiverne går glip af indtægter for et tocifret millionbeløb. Men ifølge Troels Blicher Danielsen er pengene godt givet ud.

”Vi kan allerede nu se, at omsætningen hos vores medlemmer daler, ledigheden stiger, og vi forventer, at den generelle efterspørgsel falder yderligere resten af året”, siger han.

Læs også: Brancheorganisation: SMV’er skal i højere grad stimuleres

”Det er bestemt ikke fordi, der er mindre brug for alle ressourcer i organisationen, og vi oplever en meget stor efterspørgsel på rådgivning fra vores medlemmer. Det er et stort skridt at halvere kontingentet her og nu, men virksomhederne står i en hidtil uset, uvis og usikker situation, der kræver hidtil usete løsninger”, siger Troels Blicher Danielsen.

- SMF

Denne artikel er en del af temaet Tema: Coronakrisen

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere