26.01.2018  |  EL  |  El-materiel

CPR dokumentation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores DoP og DoC dokumenter

CPR kræver, at CE-mærkning af kabler ledsages af en ydeevne-deklaration, der på engelsk forkortes DoP for Declaration of Performance. Hver CE-mærkning ledsages derfor af et unikt 7 cifret DoP nummer påtrykt produktlabelen eller emballagen, der refererer til et specifikt dokument. Dette indeholder obligatoriske information om produkttype, anvendelsesformål, produktionssted, test og godkendelses instands samt ydeevneklasse.

Prysmian og Draka kabler der er omfatttet af CPR, har allerede fået nye produktlabels med disse informationer. Derudover kan du altid find DoP numre på vores datablade samt på vores hjemmeside under menupunktet DoP - hvor alle vores DoP dokumenter ligger.

CPR kræver tillige at producenten udarbejder en skriftlig erklæring, for at bevise at produktet opfylder EU-kravene til CE-mærkning. Denne dokumentation kaldes i Danmark for en Overensstemmelseserklæring og på engelsk for en DoC - Document of Conformity. Erklæringen kan dække et eller flere ens produkter og indeholder en klar identificering af produktnavn, produktkode eller anden entydig reference. På vores hjemmeside under menupunktet DoC - kan du finde alle vores DoC dokumenter.

Læs mere om CPR på vores hjemmeside.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere