20.05.2022  |  EL  |  El-materiel

CR Electric udvider mod øst

I februar måned kunne CR Electric meddele at de udvidede forretningen med en ny afdeling mod vest i Fredericia, og dermed blev mere landsdækkende. De kan nu tilmed afsløre, at de udvider igen–denne gang mod øst, da svenske MTEK er blevet en del af CR Electric.

CR Electric har længe set MTEK som en stærk leverandør af fiber-og internetløsninger i både Danmark og Sverige, og med disse stærke kompetencer vil det styrke virksomhedens samlede forretningyderligere. MTEK fortsætter alle aktiviteter i både Danmark og Sverige under samme ledelse, nu blot i et styrket setup og under navnet CR Electric Fiber & Kabelteknik.

LÆS OGSÅ: Mere end 10.000 tilskud samler støv

”Vi ser meget frem til at få integreret CR Electric og MTEK til én samlet familie og ét samlet CR Electric –til gavn for både medarbejdere og ikke mindst for at sikre den høje kvalitet og det stærke produkt for vores kunder”, fortæller direktør i CR Electric, Ole Christensen.

CR Electrics største aftale til dato

Med CR Electrics nuværende grave-og anlægsaktiviteter samt det nye setup med MTEK, har de ydermere lykkedes med sammen at vinde den største aftale i CR Electrics mere end 30-årige historie. Dette for en af deres store kunder, angående fiberudrulning i Danmark, som vil pågå over de næste år.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere