11.01.2016  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Cramer El-service får ny ejer

Efter 30 år på pinden har Poul Kibsgaard nu overdraget nøglerne til kollegaen Henrik Søgaard.

Den 1. januar 2016 sluttede Poul Kibsgaards tid som ejer i virksomheden Cramer El-service, beliggende i Kjeldbjerg syd for Skive. Det skriver Fjends Folkeblad. Cramer beskæftiger sig blandt andet med alt fra solcelle-installation samt service til alarmanlæg, EDB-installation og reparation af hårde hvide varer.

Læs også:  Optimera Danmark får ny kommerciel direktør

Poul Kibsgaard har stået i spidsen for el-firmaet siden 1985 og har nu solgt videre til Henrik Søgaard, der har været ansat i virksomheden siden år 2000.

Glidende overgang
Skiftet til den nye generation er sket løbende, de sidste fire år har de to installatører nemlig drevet det midtjyske firma sammen. Kunderne kommer på den måde heller ikke til at mærke det store til ejerskiftet.

”Det er jo det, der har været planen hele tiden. Da jeg kom med på halvpart for fire år siden, var det hele tiden meningen, at jeg på et tidspunkt skulle overtage firmaet. Og det er så sket nu”, forklarer 31-årige Henrik Søgaard til Fjends Folkeblad.

Poul Kibsgaard fortsætter som ansat hos Cramer efter ejerskiftet.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere