16.06.2022  |  EL  |  El-materiel

Cykellevering af Solar Fastbox er nu også lanceret i Aalborg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vidste du, at du med Fastbox-levering sparer både tid, penge og gør noget godt for miljøet? Til glæde for dig, dine kunder og miljøet - sammen er vi stærkere

Hos Solar Danmark A/S har vi en klar strategi om hele tiden at blive mere bæredygtige – en strategi vi arbejder på at implementere i alle dele af virksomheden.

Med udvidelsen af cykellevering af Fastbox til også at omfatte Aalborg, har vi sammen med vores samarbejdspartnere; GLS, Bring og Mover, taget endnu et skridt i hen imod at blive mere bæredygtige. Hidtil har cykellevering kun været muligt i København og Århus.

Med Fastbox kan du få leveret varer inden for el og VVS, og leveringen foretages videst muligt med miljørigtige transportmidler som elbiler og elcykler. Med Fastbox leveringsservice leveres dine varer lige dér, hvor du skal bruge dem og kan ske allerede inden for en time og fra kun 119 kr. I trafikerede storbyer er cykellevering af Fastbox ikke kun miljørigtigt, men også hurtigere end andre transportformer, da den ikke influeres af myldretid og parkeringsforhold.

De markante prisstigninger på brændstof gør Fastbox leveringsservice til et endnu mere økonomisk alternativ til selv at afhente dine varer.
Fastbox er ikke kun et mere miljørigtigt tiltag for Solar; den bidrager også til den grønne omstilling i vores kunders egen del af værdikæden.

Læs mere og beregn din Fastbox’ pris og leveringstid på vores website.

Så sparer du tid og mandskab og kan koncentrere dig om netop dét, du er god til.

Vores partnere for levering på cykel er: GLS, Bring, Mover

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og omsætning. Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men ogs…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere