13.10.2017  |  VVS  |  Sanitet

Damixa opgraderer det prisvindende A-Pex brusesystem

Indhold fra partner Hvad er dette?

En ny holder til håndbruseren, en såkaldt glider med Easy Lock, gør det nemt at placere håndbruseren på stangen i den ønskede højde - med én hånd. Ny video går tæt på det prisvindende brusesystem: Se her.

Se video

Danske Damixa føjer en ny, smart detalje til det flotte A-Pex brusesystem, som i 2016 modtog den prestigefulde designpris Red Dot Award.

A-Pex brusesystemet skiller sig i forvejen ud fra mængden med sit rå design, høje komfort og den unikke funktion, som gør det muligt at bruge hoved- og håndbruser samtidig.

Desuden er A-Pex brusesystemet kendetegnet ved, at hovedbruseren kan svinges 60 grader til siderne, ligesom selve brusehovedet også kan drejes - eller måske rettere "vinkles" - 60 grader til siderne.

Med opgraderingen har A-Pex brusesystemet nu glider med Easy Lock-funktion. Det gør det muligt at fastgøre håndbruseren på brusestangen i den ønskede højde.

Easy Lock er nemt og intuitivt at bruge med kun én hånd:

Man placerer blot håndbruseren i holderen og skubber bruseren tilbage for at frigøre låsen. Nu er det nemt at bevæge glideren op eller ned til den ønskede højde. Positionen låses ganske enkelt fast ved at vippe håndbruseren fremad, mens den sidder i holderen.

Mere fra FM Mattsson Mora Group

FM Mattsson Mora Group

www.damixa.dk

Websider:    www.damixa.dk www.fmmattsson.dk        www.moraarmatur.dk   Damixa, FM Mattson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af h…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere