Jobopslag

Danfoss Redan søger Project Sales Manager

Danfoss Redan A/S

www.redan.dk

  • redan@danfoss.com
  • 8743 8943
  • Hårupvænget 11, 8600, Silkeborg
Se profil  
Stilling: Project Sales Manager
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 26.02.2023
Søg job  

Kunne du tænke dig at arbejde med teknisk projektsalg? Har du erfaring med VVS-faget? Er du struktureret, målrettet og formår du hele tiden at have kunden i fokus? Hvis ja, har du nu muligheden for at blive en del af vores Salg Nordic salgsteam hos Redan.

I rollen som Project Sales Manager vil du arbejde med udbud til fjernvarmeforsyningerne og projektsalg til byggeprojekter, samt med løsningsforslag til vores kunder. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine kollegaer i salgsafdelingen, hvor I sammen sikrer den bedst tænkelige support og service til virksomhedens kunder.

Ligeledes vil der være mulighed for at få kundeansvar for udvalgte kunder. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine tekniske såvel som kommercielle og salgsorienterede kompetencer.

Har ovenstående givet dig lyst til at være vores nye kollega?
Så send din ansøgning ansøgning og CV hurtigst muligt.

Har du spørgsmål i relation til jobbet, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Bo Holm Sørensen på tlf. 4056 4894.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere